Käyttöehdot | Kuusamon Uistin

Käyttöehdot

Maksupalvelu:
Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Rekisteriseloste ja käyttöehdot (Henkilötietolaki (523/1999) 10 §):

1. Rekisterinpitäjä:
Kuusamon Uistin Oy (0186320-3)
93600 Kuusamo

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Annukka Nevala
Kuusamon Uistin Oy
Kuusamo, Finland
Puh: 0408315912
shop@kuusamonuistin.fi

3. Rekisterin nimi
Kuusamon Uistin Oy:n verkkokauppa rekisteri.

4. Käyttötarkoitus
Henkilötietojen keräämisen tarkoituksena on verkkokaupasta ostettujen tuotteiden toimittamiseen ja laskuttamiseen. Tietoja voidaan käyttää asiakasviestintään tai markkinointiin, mikäli tästä on annettu lupa. Henkilötietoja syötettäessä voi käyttäjä sallia halutessaan markkinoinnin. Sivustolla käytetään Google Analytics työkalua, jossa tilastotiedot säilyvät 50 kuukautta. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisterissä on seuraavia tietotyyppejä:
- Etu- ja sukunimet
- Sähköpostiosoite
- Postiosoite
- Rekisterinpitäjän tunnukset ja salasanat
- Markkinointiluvat tai –kiellot
* Kuusamon Uistimen Oy:n verkkokauppa ei tallenna käyttäjien luottokorttitietoja tai muita maksuun liittyviä tietoja.

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteröity antaa tietonsa kuusamonuistin.fi sivulla tai Kuusamon Uistimen Oy:n järjestämissä tapahtumissa tai tilaisuuksissa tai markkinointitoimissa.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Rekisteritietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

8. Rekisterin suojaus
Tietokannat ovat suojattu palomuurein ja salasanoin tietomurtoja vastaan. Tietokannat ja varmuuskopiot säilytetään lukituissa tiloissa. Tietokantoihin on pääsy vain henkilöillä, jotka toimivat rekisterinpitäjän lukuun.

9. Oikeudet tietojen tarkastamiseen ja korjaukseen
Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkistaa hänestä tallenetut tiedot ja tarpeen tullen muuttaa niitä. Pyyntö tulee lähettää rekisteriasioita hoitavalle henkilölle. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää häntä koskevien tietojen luovuttaminen markkinointia varten ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään. Huomaa, että käyttäjä voi palvelua käyttäessään valita haluaako hän saada markkinointipostia.

10. Vastuut
Kuusamon Uistin Oy ei vastaa palvelun keskeytyksettömästä toimivuudesta. Kuusamon Uistin Oy ei myöskään vastaa sisällön tietojen oikeellisuudesta, luotettavuudesta, virheistä, puutteista tai epätarkkuuksista. Kuusamon Uistin Oy ei anna takuita sivuston suojauksesta tai siitä, että sivuston kautta lähetettävät sähköiset tiedotteet eivät sisällä viruksia tai muita haitallisia osia.

Käyttöehdot -sivu on luotu 20.11.2013 ja sitä on päivitetty 16.5.2018.