Erä Extra reppu | Kuusamon Uistin

Erä Extra reppu

Olet täällä

Erä Extra reppu

Jokainen erilaisia reppuja kantanut tietää, että hyvä reppu vähentää puolet painosta. Millainen sitten on hyvä reppu? Toimivan kantolaitteen määrittelyssä tarvitaan kaksi näkökulmaa: mekaaniset ominaisuudet ja kannettavuus.


Repun mekaanisilla ominaisuuksilla tarkoitetaan sen materiaaleja ja työn laatua sekä tilavuutta ja tilavuuden organisointia. Nämä määrittävät sen, kuinka hyvin reppu kestää ja kuinka paljon ja miten siihen pakataan tavaraa.


Repun kannettavuudella puolestaan tarkoitetaan sen istuvuutta kantajan selkään; kuinka painavalta reppu tuntuu ja kuinka nopeasti sen kantamiseen väsyy. Hyvä kannettavuus syntyy muun muassa kantohihnojen muodosta ja materiaalista, selkäosan jämäkkyydestä ja/tai istuvuudesta, säädettävyydestä ja myös repun muodosta.

Kuusamon tukevissa reppujakkaroissa on onnistuttu yhdistämään reppu ja jakkara tinkimättä olennaisesti kummankaan ominaisuuksista. Tilanjako on metsä- ja kalamiehelle optimaalinen, ja tilaa on paljon. Repuissa on paljon sopivan kokoisia lokeroita ja taskuja, joihin saa kaikki varusteet pakattua järkevästi. Kantohihnat on muotoiltu ja niiden istuvuus ja säädettävyys ovat hyvät.

39,00 €
Poistotuote